Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA

Om os

Naturmand.dk er for alle frilufts-mennesker der elsker at komme ud og opleve naturen, og det er både for kvinder og mænd! Vi sælger outdoor og overlevelsesudstyr til mænd, kvinder og børn. Vores fokus ligger på både kvalitet, funktion og udseende, og vi brænder for at sælge produkter, der imødekommer alle de behov, du som vil støde på.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon eller e-mail, hvis du har spørgsmål eller kommentarer. 

 

Webshoppen NaturMand.dk er ejet af Eriko IVS der er grundlagt i 2017. I august samme år opkøbte vi vores første webshop (Vandfilter.net) og har siden da udvidet med webshoppen NaturMand.dk der retfærdiggør et bredere og mere alsidigt sortiment indenfor outdoor og friluftslivet. Vores sortiment udvides løbende, kontakt os gerne hvis du ønsker en god pris på en vare vi ikke har i sortimentet.

 

God og Jysk mentalitet

Vi er en lille webshop og har masser at se til. Selvom vi har travlt, må det dog ikke gå ud over en god og ærlig kundesupport, som vi ønsker at tilbyde enhver der handler hos os. Vi der ejer butikken, er begge jyder og for os betyder det alt at drive shop på en ærlig og reel måde. Når du handler hos os, er der ikke så meget pjat - vi fortæller åbent og ærligt om de produkter vi sælger, og er du ikke tilfreds med dit køb så finder vi selfølgelig ud af det.

 

Kanotur, udendørs madlavning og bjergbestigning

Vores shop hendvender sig til ALLE der vil ud i naturen. Hvad enten det er familien der er på bilferie i Norge og skal kunne lave og tilberede varm mad på en resteplads, en flok venner der sejler i kano på Silkeborg søerne og skal overnatte i telt, en 6. skoleklasse der skal på bustur og have bålhygge og sove i shelter om aftenen eller den rå elite sportsudøver der skal have professionelt udstyr med på tur i bjergene. 

 

Vores produkter

Vi fører en lang række produkter fra Gerber, Highlander, Vikings Life Saving Equipment, Lifesystems, Sawyer, Lifestraw og mange andre. Produkterne henvender sig til alle med lyst til at komme ud i det fri og opleve naturen på en helt ny måde. Hvad enten du har et stort budget til dyrt udstyr, eller ønsker prisvenligt udstyr der samtidig giver en god oplevelse så finder du det produkt du mangler på NaturMand.dk. Nogle af vores brands er listet op herunder for at give et undtryk af hvilke typer produkter vi sælger.

Lifestraw og Sawyer

Vi har et meget bredt udvalg af vandfiltrering til outdoor brug eller når du skal rejse. Vi forhandler de kendte brands som Lifestraw og Sawyer og har stortset alt man kunne tænke sig i tilbehør når du skal rejse eller på tur og have rent drikkevand. Vandfiltrering er gjort let som en leg når du handler på NaturMand.dk og ved hvert køb af vandfilter medfølger der et Gratis PH test kit.

Gerber

Et MEGET anerkendt brand, kendt blandt outdoor entusiaster for kvalitet og holdbarhed. Gerber er professionelle redskaber, værktøjer og knive til den kræsne outdoor bruger. Vi forhandler alt fra knive, save, multitools til ildstål, drikkedunke/feltflasker, økser og meget andet. Når du først har prøvet et ægte Gerber produkt, så ved du hvad vi taler om. 

Highlander

Dette brand er relativt nyt i Danmark, men tag ikke fejl. Highlander Outdoor produkter er kendt for Value-For-Money (Værdi for Pengene), har flere prisvindende produkter og er et super godt produkt til det almene publikum der nyder en tur i det fri, men som ikke vil betale svimlende summer for det sidste ekstra som High-End udstyr kan tilbyde.

 

Higlander Outdoor fører en lang række produkt-kategorier som tasker og rygsække, kogegrej og madlavning, pandelamper og lanterner, tilbehør og mange flere. Hvis du kan lide frisk luft og en tur i det fri, men ikke er afsted hver weekend, så er Highlander produktet for dig.

Lifesystems

Ønsker du sikkerhed og førstehjælpsudstyr når du færdes udenførs, på rejse eller blot til bilen, så er Lifesystems et brand du bør kende. Vi forhander en lang række produkter fra Lifesystems, bla. Førsteghælps tasker med det fornødne udstyr til sårrensning, smertebehandling osv. samt myggenet i mange forskellige størrelser der er WHO godkendt til rejser i selv eksotiske egne af verden.
 

CSR hos Naturmand.dk

Vi gør alt for at pakke så miljøvenligt så muligt. Derfor er vi også medlem af nedenstående ordning.